Over blauwstaal

In Zweden kwamen wij in contact met Blauwstaal. Niet zomaar warmgewalste staalplaten, maar echte diep gegloeide platen. Welke zwart aan doen en worden verwerkt tot grote rollen blauwstaal.

Na contact werd ons verteld dat door de toevoeging van speciale legeringen dit eigenzinnige product ontstond. De finishing touch kwam tot stand door het in de vrije natuur te laten rijpen. Hierdoor hebben de elementen vrij spel. Na verwerking tot een plaat (materiaal in olie gedoopt), wordt deze verkocht over de hele wereld. U begrijpt dat wij dit graag met u willen delen.

Wat kunt u van ons verwachten

A
100% Natuurproduct

U krijgt bij ons altijd een 1e klas natuurproduct van de hoogst mogelijke kwaliteit.

B
Precieze constructie

Alle door ons gemaakte producten worden in HiCAD getekend en door onze eigen vakmensen tot een eindproduct gerealiseerd.

C
Architectuur

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en ontwikkelingen om te kunnen verwerken in onze productie.

D
Altijd up-to-date

Wij bezoeken met enige regelmaat de locaties waar onze producten verwerkt worden om kwaliteit te kunnen garanderen en beoordelen.

Awards & Recognitions

Gecertificeerd 1e klas natuurproduct
Blauwstaal is een 1e klas natuurproduct welke ontstaat tijdens het natuurlijk rijpen van de platen aan de buitenlucht. Na het walsen van de plaat in Zweden wordt deze behandeld met gepatenteerde olie.

Blauwstaal innovatie award 2012 Blauwstaal is winnaar van het meest innovatieve materiaal van 2012. Het échte Blauwstaal herkent u aan het door ons in elk product gegraveerde Blauwstaal logo.

Betaalbaar Blauwstaal
Blauwstaal is één van de meest betaalbare en innovatieve materialen. Het wordt veelvuldig gebruikt voor allerhande toepassingen.

Kwaliteitswaarborging
Door alleen bij Blauwstaal gecertificeerde leveranciers te bestellen, waarborgt u de unieke kwaliteitskenmerken.

m-vd-sluis
Martin van der Sluis – Founder of Blauwstaal.com